20" 451 唔順

CST 呔,想問會係內呔 定外呔問題? 謝謝

20" 451 片

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

睇片似呔入唔好

呔有個位好明顯凹左

新呔新片

剛換左新外呔,都係咁,係咪條呔質量問題? 圖中近logo 見到d 壓紋 歪左, 就係轉到依度有問題。淘返來的, 如果係呔問題想問有冇其他介紹,謝謝

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

睇片似呔入唔好
rx78_nt-1 發表於 2021-2-12 20:31

反覆執左幾次,的確係入得唔好,研究到個技巧,先打到1x psi, 用力執正條呔,再慢慢加壓力,執到正中就得, 謝謝

有時要同條胎按摩下...你話打D氣先係ARM既, 再按摩下推下搓下應該會平均D. 之後再打八成, 係本區行下, 再番去放氣再打過

BTW, 你條胎好似係蛇文胎? N年前我用過, 濕地好冼的!  我用KENDA 1.35個隻, 五十幾蚊條(有V形去水文個款), 我覺得唔錯, 幾去, 裝係DAHON 060個D雞鈴都有唔錯既表現, 上次來回屯門大埔都仲頂得順(利申:普通體力...).

有時要同條胎按摩下...你話打D氣先係ARM既, 再按摩下推下搓下應該會平均D. 之後再打八成, 係本區行下, 再番 ...
abicycle 發表於 2021-2-14 02:06

謝謝