[購買問題] 想買最新最平MIPS系統頭盔無門路-Specialized Align ii

Specialized Align ii新出又抵玩,先300-400蚊左右,原本打算去淘寶買亞洲頭型版本,當然唔可以直運,搵到內地集運肯送,但淘寶都係block左大陸地址唔俾買,後尾問左local specialized 店舖都無貨。

退而求其次鬼佬頭型都照殺,打算去美國買,美國官網一定要美國登記地址信用卡,去第3方既網店,有間block左轉運商地址,最尾搵到間落到單又有免運費,點知最尾被人cut單......大家有冇計?我唔介意epc有人搞團購的

via HKEPC Reader for Android

官網人仔$299買唔到咩?

官網人仔$299買唔到咩?
garykwan 發表於 2021-9-7 09:46

試左下
支付寶用唔到海外信用卡

都係搞唔掂的話睇黎要投降

via HKEPC Reader for Android

上次買GIRO MIPS係去AMAZON US, 經集運番HK

試左下
支付寶用唔到海外信用卡
nhoj 發表於 2021-9-7 12:14

WECHAT可以喎, HK錢包都可以, 埋單360

WECHAT可以喎, HK錢包都可以, 埋單360
sunkit 發表於 2021-9-10 17:25

想問下係咪可以係大陸官網填香港地址直運?
係的話申請番個 wechat pay

我用香港支付寶,都可以買到嘢,應該無問題

TAOBAO就算把啦,話說有30%貨品係買唔到,中央都唔想做香港人生意,講咩都冇用