原帖由 *~ICE~* 於 2008-10-2 19:41 發表

係HK? 靚車

係香港, 上個月係英國入口.

1 S2000=2 RSX

of course S2000 better la =.=

早排入左架01/02 E46,不過就係318ci... 都非常好渣,好滿意

因為係facelift版,有二千cc... 對我黎講好夠用了,而且又唔算大食,我冇慳住踩都只係$1.6/km

原帖由 ZakuJunior 於 2008-10-14 10:48 發表
早排入左架01/02 E46,不過就係318ci... 都非常好渣,好滿意

因為係facelift版,有二千cc... 對我黎講好夠用了,而且又唔算大食,我冇慳住踩都只係$1.6/km
01年 單門 E46 好似未 facelift喎,
facelift 版係咁,你架有冇相睇下?

原帖由 ZakuJunior 於 2008-10-14 10:48 發表

facelift版唔係叫320ci咩...

E46 Coupe (facelift version) 係03-06年.
有318 , 323 , 325 , 330ci . 但我係街上見過325ci 330ci .
其他未撞過, 其他未 facelift 版就見過.
我架係06年BMWHK最尾出牌個幾架.
踩住行都係 $1.7/km

原帖由 kellykk 於 2008-10-14 21:25 發表
E46 Coupe (facelift version) 係03-06年.
有318 , 323 , 325 , 330ci . 但我係街上見過325ci 330ci .
其他未撞過, 其他未 facelift 版就見過.
我架係06年BMWHK最尾出牌個幾架.
踩住行都係 $1.7/km

323唔係剩係00年先有咩, 01打後只有325同330

原帖由 kellykk 於 2008-10-14 17:44 發表
01年 單門 E46 好似未 facelift喎,
facelift 版係咁,你架有冇相睇下?

facelift 個左右燈好似唔同, 尾就LED靚好多
btw, 我最後都無買BW E46, 買左日產

原帖由 實頭 於 2008-10-14 23:44 發表

350Z?

原帖由 實頭 於 2008-10-14 22:44 發表

infiniti G35?