原帖由 wokin 於 2008-10-2 23:39 發表

對呀...我係hksm學....
你指果本學員手冊?

你上學車堂TAKE你果本後面~

原帖由 kanduki 於 2008-10-2 11:06 發表
唔駛驚喎 有咩事個師傅實煞慢架車

反正架車都掛左學字牌 人地都仲夾硬隊埋黎就係佢唔岩

轉波的話
快腳踩極力子->快一點手轉波->慢腳放極力子->先 ...

我學學下宜家都唔太想學, 不過22號就考lu(路+中期, 輕型貨車)

唔想學係d 呀sir, 1個就話你ok, 1個就話咁樣係唔ok, 個個既觀點都唔同, 有時好難適應..越學越冇信心

黎緊既試, 肥既機會好大

原帖由 kennet 於 2008-10-3 16:37 發表

我學學下宜家都唔太想學, 不過22號就考lu(路+中期, 輕型貨車)

唔想學係d 呀sir, 1個就話你ok, 1個就話咁樣係唔ok, 個個既觀點都唔同, 有時好難適應..越學越冇信心

我區幾好,最緊要同個丫SIR有互動,如果唔係丫SIR唔知點教你
BTW我11月21考

原帖由 kennet 於 2008-10-3 16:37 發表

你都係hksm?

你都係hksm學?

原帖由 檸檬茶 於 2008-10-3 16:44 發表

我區幾好,最緊要同個丫SIR有互動,如果唔係丫SIR唔知點教你
BTW我11月21考

我10月16考路試了....大家加油

原帖由 wokin 於 2008-10-3 18:20 發表

努力呀, 學多啲就好啦

原帖由 wokin 於 2008-10-3 18:20 發表

嘩...咁快啊.....消化不良喎

原帖由 檸檬茶 於 2008-10-3 19:52 發表
譁...咁快啊.....消化不良喎

係呀....16考試....1號先開始上路試堂.....(師傅話咁安排好wor...)
有3日都係3堂咁上

原帖由 wokin 於 2008-10-3 20:04 發表

係呀....16考試....1號先開始上路試堂.....(師傅話咁安排好wor...)
有3日都係3堂咁上

其實有時連堂仲會幾好嫁

原帖由 檸檬茶 於 2008-10-3 21:33 發表

其實有時連堂仲會幾好嫁

今日上多2堂...行咗4-5次銀城....感覺已好好多了....可能係車唔多掛