原係帖由 turbo_b6 於 2008-10-15 01:17 AM 發表

冇理由冇

110原裝係無頭蝦鬚
(但係可以改111果套落去)

原帖由 john223 於 2008-10-15 09:43 發表
係七人車就算啦...人地做出黎要舒服....要灣好...買過另一部.....

同意 , 儲番1萬幾千買架EG8 滿足下咪算 , 何必搞架7人車

原帖由 Chris1231 於 2008-10-15 14:55 發表

同意 , 儲番1萬幾千買架EG8 滿足下咪算 , 何必搞架7人車

我當然唔係要你地私家車果d灣啦

而家部車d灣,仲差過部維他奶,俾唔到信心我

好飄下飄下

我真係怕佢反車先諗住執下

答單問買,洗燃油噴注系統會唔會強迫性換偈油?

冇話強迫既....只不過你想唔想D洗燃油噴注液....溝咗入你D偈油到???? 唔想咪.....洗完油噴注...之後換偈油....

多口問句....你架車好舊????要洗燃油噴注咀????
其實買支 injection cleaner 入落汽油後....Keep住4千轉入機場來回一轉....包你爽哂....

因如要入車房洗燃油噴注咀時.....燃油 filter 及汽油tank filter 都最好一齊換.....

原帖由 FW3152 於 2008-10-15 16:29 發表
答單問買,洗燃油噴注系統會唔會強迫性換偈油?

你架車咁新唔洗咁快要洗呀麻

原帖由 蔥頭 於 2008-10-15 22:33 發表

你架車咁新唔洗咁快要洗呀麻

見人家洗,我怕我也要洗ja

不過想用朋友的BMW做白老鼠先

頂巴$1500(Cusco)/$1200(Tanabe)/$250(Unknown brand)貨色分別大不大?