原帖由 gmini 於 2008-10-15 11:08 PM 發表

系丫, 我就系咁! 同埋換埋vrm套大碟大鮑魚, 上落川龍有問題.

裝得落? 改埋4碟

原帖由 gmini 於 2008-10-15 11:21 PM 發表

原裝軨裝唔落, 我換左15吋軨就剛剛好, 連條橋都啱唔使改; 本應叫左師父幫我搵左一對111的尾碟唸住換, 點之炒左 , 所以冇玩到四碟丫!

原來110原裝連15"都無 炒得好嚴重?

原帖由 FW3152 於 2008-10-15 23:04 發表

見人家洗,我怕我也要洗ja

不過想用朋友的BMW做白老鼠先

頂巴$1500(Cusco)/$1200(Tanabe)/$250(Unknown brand)貨色分別大不大?

咁新唔洗啦.....過多幾年先
$1200(Tanabe) 依隻幾好....我個fd 架senta 都係用佢.....我問下佢幾多錢

原帖由 gmini 於 2008-10-15 23:43 發表

佢有兩批, 早期就跟14吋, 尾期就跟13吋, 我部咪13吋囉, 一見到已經唔開胃, 都唔夠一星期已換左套台灣合金軨加四條ES100, 做完渣走第一時間發覺唐軑重左一倍有多;

炒得都唔算嚴重, 要換車頭蓋咁, 但個心有條刺, 所以咪賣左佢囉!

炒份頭關換尾碟咩事?不過都係o既 , 架車咁唔『老嚟』~~~ 再加上呢D車邊度啱『高手』架!換都應該o既

原帖由 FW3152 於 2008-10-15 23:04 發表

頂巴$1500(Cusco)/$1200(Tanabe)/$250(Unknown brand)貨色分別大不大?

Cusco 好野黎架
我2架車都係用佢

但就似eye candy 多D

幫你問過..有一間賣tanabe 唔洗一千
要既就pm我啦

原帖由 gmini 於 2008-10-15 11:43 PM 發表

佢有兩批, 早期就跟14吋, 尾期就跟13吋, 我部咪13吋囉, 一見到已經唔開胃, 都唔夠一星期已換左套台灣合金軨加四條ES100, 做完渣走第一時間發覺唐軑重左一倍有多;

炒得都唔算嚴重, 要換車頭蓋咁, 但個心有條刺, 所以咪賣左佢囉!

唔改埋brake泵會唔會用唔盡套vrm碟+鮑魚