原帖由 kf 於 2009-2-18 00:38 發表
新手第一次渣 (大胆車) 有離合器既車,車都開吾到.
你係邊度玩,單聲,避之則吉.

係屋企,放心,車吾死人,隻game都無人

其實係我今日買左個logitech g25玩 test drive unlimited
第一次用離合器所以吾識用,遊戲台問應該無人識,令大家誤會請見諒,放心我無車牌吾會渣真車

原帖由 hugo2005 於 2009-2-18 00:37 發表

害左佢之餘, 我驚佢害到人, 唔係講笑, 如果有牌, 都要補鐘law...

真係有牌既都無可能會完全唔識
至多死多幾次火

原帖由 膠記牛奶 於 2009-2-18 00:43 發表
其實係我今日買左個logitech g25玩 test drive unlimited
第一次用離合器所以吾識用,遊戲台問應該無人識,令大家誤會請見諒,放心我無車牌吾會渣真車

test drive unlimited有咁真?

原帖由 阿華田 於 2009-2-18 01:02 發表

test drive unlimited有咁真?

支援900度轉,6速排檔,離合器
我都係今日先知真正渣桿波咁難控制,以前打機以為好易,用manual一按上或下掣就轉波,
今日都搞左開耐先開到車,最吾習慣就是按個離合器,除非有3隻腳

如果好似你咁渣真車, 就咁上一波又唔吊極力子, 應該直情死左火..
如果係打機, 應該冇咁真要吊極力子架喎, 係咪冇放hang break(如果隻game有既話)?

原帖由 +KiT+ 於 2009-2-18 01:19 發表
如果好似你咁渣真車, 就咁上一波又唔吊極力子, 應該直情死左火..
如果係打機, 應該冇咁真要吊極力子架喎, 係咪冇放hang break(如果隻game有既話)?

我淨係知Live For Speed會死火
5拖1真係會冧偈

原帖由 膠記牛奶 於 2009-2-18 01:13 AM 發表

支援900度轉,6速排檔,離合器
我都係今日先知真正渣桿波咁難控制,以前打機以為好易,用manual一按上或下掣就轉波,
今日都搞左開耐先開到車,最吾習慣就是按個離合器,除非有3隻腳

而家照你咁講, 應該隻game真係真到要吊極力子...
應該得2個可能, 一係你冇放hang break, 二就係你冇吊極力子(即係你踩離合器上波後直接一下放晒離合器)

有啲咁嘅GAME? 真係唔知, 好似好好玩
個g25印象中係好貴

原帖由 +KiT+ 於 2009-2-18 01:27 發表

而家照你咁講, 應該隻game真係真到要吊極力子...
應該得2個可能, 一係你冇放hang break, 二就係你冇吊極力子(即係你踩離合器上波後直接一下放晒離合器)

如果佢地板油彈極力子應該唔會死火