換車胎問題?

想換D落雨無咁線既15吋胎,有無好介紹?大約幾錢?

原帖由 hang1982 於 2009-2-21 00:53 發表

你預幾錢先???

回覆 1# 的帖子

101 至 z1
good price & good performance

原帖由 hang1982 於 2009-2-21 00:53 發表

就算水呔都 『煽』架啦!慢D咪得囉。

無咁『煽』 o既意思係 , 咩速度入個咩灣先?直路應該唔過期都冇問題o既

原帖由 killer_queen 於 2009-2-21 01:54 發表

無咁『煽』 o既意思係 , 咩速度入個咩灣先?直路應該唔過期都冇問題o既

我now下雨 60入個90灣『煽』都好勁

Goodyear F1 同 toyo既濕地呔都唔錯.....

你可以試下 S1 韓國野...不過話晒頂級....唔錯
乾 濕反應 都唔錯....
15應該唔太貴...我18 之後買 1200蚊條

原帖由 MarsTon 於 2009-2-21 13:51 發表
你可以試下 S1 韓國野...不過話晒頂級....唔錯
乾 濕反應 都唔錯....
15應該唔太貴...我18 之後買 1200蚊條

我部只係98年1300cc lancer
要成千蚊一條胎

原帖由 hang1982 於 2009-2-21 14:36 發表

我部只係98年1300cc lancer
要成千蚊一條胎

我覺得唔理咩車...胎我會寧願買靚D...條胎有咩事....真係會死人....唔講得笑
唔通你會覺得自己條命唔夠果千幾蚊值咩:funk:
之前試D 600蚊既胎 乾濕都唔得....真係想死