請問呢架車係唔係 500GT ?

呢架係邊一個年代?
Kick-Ass.2010.Blu-ray.1080P.x264.DTS.MySilu 1.png
Kick-Ass.2010.Blu-ray.1080P.x264.DTS.MySilu 2.png
Kick-Ass.2010.Blu-ray.1080P.x264.DTS.MySilu 3.png

呢架係邊一個年代?
風十三 發表於 2010-8-1 21:54

唔知乜版本既 2007 - 2009 Ford Shelby GT500
http://en.wikipedia.org/wiki/Shelby_Mustang#cite_note-11

睇嚟呢款都係要搵水貨佬

睇嚟呢款都係要搵水貨佬
風十三 發表於 2010-8-2 01:56

傳統美國跑車, 唔知有無右呔版....

ckkong97 發表於 2010-8-2 08:03

我覺得好細機會.....
何況SHELBY SALEEN 呢D.....

唔一定係gt500,body work都可以係改返泥,hood scoop又比原本大禁多~

唔一定係gt500,body work都可以係改返泥,hood scoop又比原本大禁多~
luckyyu2004 發表於 2-8-2010 09:52

你意思係可以搵另一款式車種
外觀改得似?

ckkong97 發表於 2-8-2010 08:03

試下搵下澳洲先
因為上次架H2都係澳洲搵到原裝右鈦
唔洗翻到香港再搵人改

你意思係可以搵另一款式車種
外觀改得似?
風十三 發表於 2010-8-2 11:25 AM

我覺得個部係05+ mustang,唔係gt500,只係車都要50k usd,無理由再改成禁~

我覺得個部係05+ mustang,唔係gt500,只係車都要50k usd,無理由再改成禁~
luckyyu2004 發表於 2-8-2010 12:24

個樣又真係好似喎!

唔知點解我好仲意車頭好厚的車種