花左...

俾人Hit 既放低咭片...

裙腳有無爆,可能打立搞得2
你幾時出黎見下面呀

裙腳有無爆,可能打立搞得2
你幾時出黎見下面呀
monchai_kit 發表於 2010-10-9 23:06

無爆...body 花左好少可以打蠟...
係bumper 同頭唇花左o者...
明日去買支美光去花痕既scratch-x 試下先...

出黎, 哈哈... 睇下幾時啦... 月尾未必得閒...

無爆...body 花左好少可以打蠟...
係bumper 同頭唇花左o者...
明日去買支美光去花痕既scratch-x 試下先.. ...
ckkong97 發表於 2010-10-9 23:18

如果work介紹黎,我都想搞下個裙腳

如果work介紹黎,我都想搞下個裙腳
monchai_kit 發表於 2010-10-10 22:00

我最後決定番噴...因為唔只果度, 其他位都中過招花左少少.... 所以無買呀!

點中招?
車場?

點中招?
車場?
PaTT 發表於 2010-10-11 00:28

好攪笑架, 停爛地留匙, 去到見倒架車泊左第二度, 又係咁e 巡架車有無凹, 跟住個泊車阿叔就話左邊車頭bumper +頭唇俾人撞花左, 我睇唔倒, 佢指埋俾我睇, 跟住去收銀度問,撞果條友係車房整車既, 放低左咭片, 話幫我噴番, 架車係個客既... 撞果架車係月租既...
跟住去佢個車房(隔離街), 去到門口又話行開左, 咪去自己個車房睇下幾錢... 報左價, 再打俾佢, 佢又肯賠一樣既價錢, 咪返去條友度收錢囉... 收完就係咁啦....

呢個場留匙?
雖然我係佐敦返工,但日頭返工開車都係擺SSP
深夜就擺公司樓下錶位

呢個場留匙?
雖然我係佐敦返工,但日頭返工開車都係擺SSP
深夜就擺公司樓下錶位 ...
monchai_kit 發表於 2010-10-11 05:43

渡船街呀....

渡船街呀....
ckkong97 發表於 2010-10-11 07:43

我公司行果去兩三個字