今日差的無左架車

http://maps.google.com.hk/?ie=UT ... mp;cbp=12,2.06,,0,0

係東廊柴灣段, 我行緊快線, 有兩架 8P , 一架係站頭,
另一架行緊慢線, 佢見站頭有車佢就打燈抽出快線, 咁我收油諗住等佢出左快線我入慢線啦
點知佢抽到一半, 佢係條路中間就忽然停車, 係停定果隻
個ABS著左2秒先停定, 同佢大約有 0 CM距離

到我停得定佢就抽翻入慢線埋站   雖然我都知可能有人會突然禁鐘落車, 但係highway到咁玩真係

有冇DUP到出煙~

係東廊柴灣段, 我行緊快線, 有兩架 8P , 一架係站頭,
另一架行緊慢線, 佢見站頭有車佢就打燈抽出快線,  ...
reXxx 發表於 2011-6-1 22:57

跟大車都係果句啦, 睇唔清楚唔好跟咁埋...  九成時間都睇唔清楚因為佢大份過你...

跟大車都係果句啦, 睇唔清楚唔好跟咁埋...  九成時間都睇唔清楚因為佢大份過你... ...
ckkong97 發表於 2011-6-1 23:34

我都無跟佢....

我都無跟佢....
reXxx 發表於 2011-6-1 23:35

你都算係係佢後面呀...

咁個巴士司機有咩反應???:funk:

落車嘈硬佢啦。。。。

佢停咁耐我bi左咁耐..巴士佬梗係拎轉面無反應啦

佢停咁耐我bi左咁耐..巴士佬梗係拎轉面無反應啦
reXxx 發表於 2011-6-2 23:29

佢睇唔睇倒你都成問題...

佢睇唔睇倒你都成問題...
ckkong97 發表於 2011-6-2 23:35

我bi左好耐, 肯定睇到 , 佢架車30%車身係快線70%係慢線, 快線除左我, 後面重有好似 2 架車大dup