請問有冇師兄有派三,四月coupon的消息?
joeleozoe 發表於 2018-2-27 11:15

啱啱攞左6張,用到3月底

via HKEPC Reader for Android

銀行油卷update

恆生: 打上hotline ,直接問佢拎油卷,今期恆生只做shell$400 -$50  ,無大星, 已申請,待收卷
hsbc: 打去優惠hotline ,今期無做promo ,邊間油卷都無

恒生+大星星今年玩每滿800回80,每月計
搵唔到油券可以搵拍賣網,我自己就用緊愉景新城免泊送既4月到期$50券

恒生+大星星今年玩每滿800回80,每月計
搵唔到油券可以搵拍賣網,我自己就用緊愉景新城免泊送既4月到期$50 ...
bighead 發表於 2018-2-27 20:27

呢期用恆生入大星星仲平過中石油減$2.7

銀行油卷update

恆生: 打上hotline ,直接問佢拎油卷,今期恆生只做shell$400 -$50  ,無大星, 已申請,待收卷 ...
unfair 發表於 2018-2-27 20:19

好快就轉架恆生 shell 好似3月到期
做左成幾個月大星

本身有加德士VIP, 減 2.0-2.4, HSBC 積分又比較多, 有其他卷都唔特別轉了.

我打親上去hotline問次次都耍我話無油卷promte做,請問師兄點問先有

朋友送左100張400蚊送80蚊券畀我呢個冇車人,不過送都冇人要,因為係大家叫垃圾油嘅中x化嘅。

啱啱攞左6張,用到3月底

DeathSon 發表於 2018-2-27 19:20

請問係咪係加德士油站拎呀?

本身有加德士VIP, 減 2.0-2.4, HSBC 積分又比較多, 有其他卷都唔特別轉了.
mo9394 發表於 2018-2-28 09:43

VIP可以照用券呀
再用埋恆生仲抵