又有新韓國車

ioniq 之前架混能25萬 都win架 prius 幾條街

今日再出30萬 全電版 行到近300公里 , model 3 仲係到龜速出貨

出埋埋plug in hybrid 真係好玩喔

會唔會Nissan Leaf好啲呀?叉一次電400km喎。。。

300K 連稅?

300K 連稅?
實頭 發表於 2018-1-24 19:26

yes 包了

會唔會Nissan Leaf好啲呀?叉一次電400km喎。。。
g1jockey 發表於 2018-1-24 18:57

某方便可以咁諗 不過大家架價咁接近 韓仔又用料都唔差 可以比較一下 ,還有韓仔 一直好進取. leaf 有冇行貨都係一個問題 ,人地即時已經入口了

佢架混能,有天窗 行 dsg 同電池8年冇限里數更換已經夠殺

日本車真係要加油去追

E 哥孚 都係行到300km 定價好似要45萬 場仗咪好難打?

某方便可以咁諗 不過大家架價咁接近 韓仔又用料都唔差 可以比較一下 ,還有韓仔 一直好進取. leaf 有冇行 ...
jazz2014 發表於 2018-1-24 20:49

KIA 保養返廠好平... Hyundai 就貴啲... 不過電車都係難搵電制...
Hyundai 個DSG 有問題... 不過唔知呢架電車改善左未...

E 哥孚 都係行到300km 定價好似要45萬 場仗咪好難打?
奠老旗合 發表於 2018-1-24 20:55

差15萬 喎點打呀 個尾箱都win

某方便可以咁諗 不過大家架價咁接近 韓仔又用料都唔差 可以比較一下 ,還有韓仔 一直好進取. leaf 有冇行 ...
jazz2014 發表於 2018-1-24 20:49

唔講option, 睇車外型好似同prius 差唔多大, 已經同leaf 唔同級
leaf 個殼似同note差唔多大

KIA 保養返廠好平... Hyundai 就貴啲... 不過電車都係難搵電制...
Hyundai 個DSG 有問題... 不過唔知呢架 ...
ckkong97 發表於 2018-1-24 20:57

如果冇稅呀 25粒已經有交易, kia 係平不過鋼水感覺仲係差dd

30 萬分包稅 有 暖坐 都叫交到功課啦