[一般問題] BB Car Seat 問題

請問各CHING有無建議牌子?
大約2000蚊以下,THX!

回覆 1# phillung

Britax Römer Evolva 123 Plus High Back Booster Car Seat with Harness 英國一百磅。

外國買番黎連郵費,平一半有突

via HKEPC IR Pro v2.1.0 - iPhone

請問各CHING有無建議牌子?
大約2000蚊以下,THX!
phillung 發表於 2018-3-1 16:52

幾歲用?

回覆  phillung

Britax Römer Evolva 123 Plus High Back Booster Car Seat with Harness 英國一 ...
chum 發表於 2018-3-1 18:59

我唔太識係外國買野,請問有無教學流程....感激!!

幾歲用?
LEOWAI 發表於 2018-3-2 09:23

我個BB 現在9個月大

phillung 發表於 2018-3-2 10:40

最簡單去amazon睇下有無直運hk
無先用集運

via HKEPC Reader for Android

carseat 大件但唔算超重, 集運如果計體積重有上限或者唔計體積重的都可以考慮. 照計你預四五百蚊運費搞得掂. 買D 貴少少, 外國二千, 香港四五千的model 有數得計.

公司唔特別介紹, 自己睇下邊間方便. 上google search "體積重 美國集運" 見到幾間. 比較一下.

我個BB 現在9個月大

THX...望緊....

最簡單去amazon睇下有無直運hk
無先用集運

DeathSon 發表於 2018-3-2 11:06

THX...我望緊AMAZON UK.....

THX...我望緊AMAZON UK.....
phillung 發表於 2018-3-2 11:24

無直運嘅推薦你4px
用埋Coupon仲平

有就直運,可以扣稅