咁根據你既理由,照計過左期一年都唔洗考科目一呀

是否這樣?

via HKEPC Reader for Android ...
redcarcar 發表於 2019-5-11 20:16

換牌要考,續牌唔要

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

Report
用左20分鐘就做完
同上年既流程係完全唔同
Confirm左過左期係可以取消再重新申請

今次有部自助體驗機 好好玩 EMS寄香港收64人仔
返香港再up相

回覆 93# ostrich1983

EMS寄香港收64人仔
HK address? GOOD!

請問係咪星期一至五先開門?

回覆 1# law23325192

Thx for CHing good sharing!

我主要只會講同上年有咩唔同左
1.南山車管所右手面既驗身無左
2.南山車管所右手面有自助驗身機(45人仔) 自己付費...咩都自助
3.唔使再填FOMR(重點)
4.可以EMS直到香港
5.見官前夾你睇30分鐘教學電視
6. 無大陸微信支付無運行, 因為咩都係要用微信俾錢...唔好問我無咁點算...(1到6入面我只用微信)

自助機

Annotation 2019-05-18 134217.jpg
Annotation 2019-05-18 134244.jpg
Annotation 2019-05-18 134259.jpg
Annotation 2019-05-18 134443.jpg

上堂

Annotation 2019-05-18 134459.jpg

回覆 94# nganshiu

你要ONLINE開ACC做左RES先...

我主要只會講同上年有咩唔同左
1.南山車管所右手面既驗身無左
2.南山車管所右手面有自助驗身機(45人仔) 自 ...
ostrich1983 發表於 2019-5-18 13:46

金碧路與支路交槍?搶?

回覆 99# nganshiu

深圳市南山区龙井路128号