比警察捉改車

想問一問我朋友架車喺28/1比交通警捉車頭大燈,當時個交通警話等收驗車信,但到現時為止都仲未收到驗車信,最衰係我個朋友又唔記得個交通警no.,另外個交通警又無講低reference no...
有乜方法可以查到個驗車令個進度?

收唔到咪由得佢...

收唔到 由佢啦
你好想驗車咩?

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

運輸署個地址啱唔啱先?  收唔到可能係地址唔啱。亦可能係佢地慢慢做,比時間你朋友改返先。

車頭大燈? 阿sir話你衰咩啊??

運輸署個地址啱唔啱先?  收唔到可能係地址唔啱。亦可能係佢地慢慢做,比時間你朋友改返先。 ...
hyperbola 發表於 2019-2-20 11:51

地址啱呀

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

車頭大燈? 阿sir話你衰咩啊??
fkjohnny 發表於 2019-2-20 11:56

我個fd張細燈變咗藍燈

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

我個fd張細燈變咗藍燈

CSA41200 發表於 2019-2-20 13:35

咁就抵死啦!下次改一邊藍一邊紅色閃燈,警察當你架係隱形戰車,自己友,咪唔會捉你囉!

via HKEPC Reader for Android

咁就抵死啦!下次改一邊藍一邊紅色閃燈,警察當你架係隱形戰車,自己友,咪唔會捉你囉!

via HKEPC Read ...
jwong852 發表於 2019-2-21 12:09

via HKEPC Read ...
jwong852 發表於 2019-2-21 12:09

雙藍燈閃,白車喎

via HKEPC Reader for Android