黑仔,半年換咗兩條唔夠兩年嘅胎

兩次都係慢漏但冇得補,第一次喺側邊,師父話側邊薄,補唔安全,建議成條換,今次俾條丁方5mm嘅鋼條插咗入去,師父又話個窿太大,冇得補

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

成日經深井??

兩次都係慢漏但冇得補,第一次喺側邊,師父話側邊薄,補唔安全,建議成條換,今次俾條丁方5mm嘅鋼條插咗入 ...
ununfoot 發表於 2019-3-6 15:23

我試過鉸剪插軚, 自己補, 行咗成年都冇事

via HKEPC Reader for Android

我試過鉸剪插軚, 自己補, 行咗成年都冇事

rexleung 發表於 2019-3-6 16:16

C兄好勁 我最多識換士啤胎,見師父補胎要喺條鈴剝條胎出嚟,補完仲要裝返上去,自問無可能自己有能力diy

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

側邊最好唔好補
https://info.kaltire.com/why-can ... punctured-sidewall/

你被人老點, 你揾第2間補呔啦

C兄好勁  我最多識換士啤胎,見師父補胎要喺條鈴剝條胎出嚟,補完仲要裝返上去,自問無可能自己有 ...
ununfoot 發表於 2019-3-6 16:40

內補?

回覆 1# ununfoot
側邊最好唔好補  你係咪成日行垃圾站/地盤附近   我都奶兩次  一次中兩條鐵支

你被人老點, 你揾第2間補呔啦
haha525525 發表於 2019-3-6 23:31

側邊一向唔建議補

淘宝好似有得买。

20人仔自动充气补呔。