身痕又洗錢

身痕買咗套VW HELIX plug & play sound system,
上次返廠Check車見到做特價 $5899,
訂咗貨成個月星期一擺底裝,剛剛攞返架車,
一開聲嘩一聲,成個音場闊晒,結像好咗好多,
音色好平衡絕對唔係MK Sound果D,啱晒我,
當然你亦唔可以要求太高,始終用原裝機頭,
最多只係播到Flac同Wav,用Carplay播Tidal都唔差,
聽日攞部Player駁落去播DSD試下先。

WhatsApp Image 2019-03-20 at 17.49.45.jpg

呢啲毒品掂左返唔到轉頭...

好彩我隻耳廢, 免疫

價錢幾好

身痕買咗套VW HELIX plug & play sound system,
上次返廠Check車見到做特價 $5899,
訂咗貨成個月星期一擺 ...
arrychiu 發表於 2019-3-20 18:24

岩岩係 GOC 見到,原來係 Ching 你

你係裝圓型放尾箱底個款,定係長條型放尾箱入面個款?

岩岩係 GOC 見到,原來係 Ching 你

你係裝圓型放尾箱底個款,定係長條型放尾箱入面個款? ...
trendhk 發表於 2019-3-23 02:56

我裝圓型士啤呔位個款,反正Clubsport無士啤呔。

我裝圓型士啤呔位個款,反正Clubsport無士啤呔。
arrychiu 發表於 2019-3-23 16:34

我 16 年 GT 有士啤呔,之前都有諗過換,但爆左無補呔劑又無士啤,要叫拖車好似好麻煩

我 16 年 GT 有士啤呔,之前都有諗過換,但爆左無補呔劑又無士啤,要叫拖車好似好麻煩  ...
trendhk 發表於 2019-3-24 00:43

如果真係想裝,自己買套補呔劑又唔係好貴,
不過我反而相反,係公路上有問題鍾意叫拖車多D,
香港係條路上面換呔補呔太危險。