中石油 9-24號 -$3 -$3.5

入滿$300  就有呢個優惠

即埸申請張會員卡就得  平時都-$2.3

貨櫃碼頭路中石化長期做-3.5, 可 look 卡

$foo 發表於 2019-4-11 11:54

平油都減 3.5?  可惜我中石化唔岩我架車

^唔好自然排擠大陸牌子啦,我有嗰frd喺政府化驗度做驗油,佢話根本喺香港人心病。

$foo 發表於 2019-4-11 11:54

聽聞-3.5做到4月底

回覆 3# 奠老旗合

不過我部車入中石化27L行得360km,入shell/esso 27L行到420~440km喎....
我仲要唔係試一次,係試過好多次都係咁...之後佢就算平我都唔入喇...

^唔好自然排擠大陸牌子啦,我有嗰frd喺政府化驗度做驗油,佢話根本喺香港人心病。 ...
asian_xl 發表於 2019-4-11 12:44

絕對係心病, 但都唔會入佢

回覆  奠老旗合

不過我部車入中石化27L行得360km,入shell/esso 27L行到420~440km喎....
我仲要唔係試一 ...
look 發表於 2019-4-11 13:36

我幾架車入石化 我都覺得咪數係小好多 中石油就普普通通, 好過大星星 唔夠 esso 好

回覆  奠老旗合

我仲要唔係試一 ...
look 發表於 2019-4-11 13:36

以前岩岩拎到車牌都係唔信邪走去入中石化 , 試過幾次就無再入中石化了

我想講油都係要夾車,我之前幾架1.5既車仔,
用石化又係行少D都無乜力,而家架1.8,行石化又比其他幾間行得多喎!我全部入平油咋!