去邊度買汽車用品最平最齊?

各位 ching 會去邊處買多呢?

我以前會去深水步買, 但佢地既態度真係衰到無人有

旺角又通常乜都貴d, 呢個時勢, 當然慳得就慳, 買枝蠟水都貴十蚊

觀塘d貨又好似唔齊

你地通常會去邊買汽車用品

TB

TB
asian_xl 發表於 2019-8-3 21:36

9成9超平大陸野

via HKEPC Reader for Android

旺角有間買開執左,諗都烏冇乜市場做唔住,而加D人都係貪方便,要經打蠟,或做鍍膜之後又唔濕得水一兩日,香港天氣,洗完車又洛雨,其他都同馬雲買算又平

旺角有間買開執左,諗都烏冇乜市場做唔住,而加D人都係貪方便,要經打蠟,或做鍍膜之後又唔濕得水一兩日,香港天 ...
237135201 發表於 2019-8-3 22:45

有車煩過無車
哈哈

有車煩過無車
哈哈

coffeeaddict 發表於 2019-8-4 11:06

我見好多人用山水洗車....唔怕有泥沙.....

我見好多人用山水洗車....唔怕有泥沙.....
237135201 發表於 2019-8-7 23:52

我結論係ssp最大那間, MK真係好昆水
不過好地地都唔會去ssp, 真係要買車野又想睇電腦野先會去

原來去油站買soft99野都幾平

原來去油站買soft99野都幾平
coffeeaddict 發表於 2019-8-8 00:20

我睇過老虎D野好舊款

我結論係ssp最大那間, MK真係好昆水
不過好地地都唔會去ssp, 真係要買車野又想睇電腦野先會去 ...
coffeeaddict 發表於 2019-8-8 00:09

ssp邊一間?多唔多新款野,搵緊autoglym UHD wax