在香港見過Brabus車未?

真係好型
https://hypebeast.com/zh/2019/6/ ... mg-shadow-black-ops
香港加稅後夠買個不錯的單位

via HKEPC Reader for Android

有D多餘,除非好有錢,有錢到唔知點洗
香港200匹都踩唔盡,800行50仲要咁高身車
系呢個講環保年代前面燈位等緊你
4.1秒有D慢

真係好型
https://hypebeast.com/zh/2019/6/ ... mg-shadow-black-ops
香港加稅 ...
coffeeaddict 發表於 2019-8-30 11:33

G-Class 我都鍾意,不過真係買唔起,
呢類車 Raw D好,Brabus版我就麻麻地,香港行貨都得G63。

Audi R8 v10計 , 拉利360 , benz C63 都要4秒 幾 先跑完 0-100

呢架4.1都話慢

Epc d ching 越來越超跑

Audi R8 v10計 , 拉利360 , benz C63 都要4秒 幾 先跑完 0-100

呢架4.1都話慢

Epc d ching 越來越超 ...
jazz2014 發表於 2019-9-2 07:58

同砌部I9 CPU加盡64GB RAM既文書機既道理一樣
呢到一向都係呢個風格架喎

雖然唔同味道, 同 Tesla 比, 同價錢好似 Tesla 好 DD...

雖然唔同味道, 同 Tesla 比, 同價錢好似 Tesla 好 DD...
faiwaic 發表於 2019-9-2 17:23

tesla 你敢講?
小心比人攻擊呀

冇引擎
有直冇灣
入電時間長
唔好坐...
樣衰....

其實係出面好多自己冇揸過冇錢買冇電位既 就踩兩腳既車主

btw 我都支持T車

tesla 你敢講?
小心比人攻擊呀

冇引擎
有直冇灣
入電時間長
唔好坐...
樣衰....

其實係出面好多自己冇 ...
jazz2014 發表於 2019-9-2 21:14

Why not?
到左果個價位,  你都可以買 BYD
唔介意 2 手, 百萬車仲多 choice~  

兩款在全球皆僅生產 10 輛。
但價錢唔特別貴,佛心呀

兩款在全球皆僅生產 10 輛。
但價錢唔特別貴,佛心呀
野野夜孩子 發表於 2019-9-3 10:27

網上價未加香港稅

via HKEPC Reader for Android