買貨尾車 serena

上星期去睇新車, 個sales 話 serena c27 好快會轉款 大概係1月到。 serena epower, 但係而家hws 係貨尾, 只有幾款現貨(已到港)。。。。 值唔值得買丫?
佢話唔會訂到貨 因為日本個邊已經轉左款

如果值得買, 點先會可以再平d 在展銷買會平d?

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

值唔值得買係問你自己的......

上星期去睇新車, 個sales 話 serena c27 好快會轉款 大概係1月到。 serena epower, 但係而家hws 係貨尾,  ...
harriswan 發表於 2019-9-3 07:46

有冇諗過放二手時問題?
自己長揸,尾期無乜所謂,睇平幾多啫,
如果唔係長揸,一定唔會買尾期款!

applemac 發表於 2019-9-3 17:07

除左混能 仲有咩新功能

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

serena epower <-應該賣幾貴下

差¥400000,計返港紙3萬多D,未計稅

上星期去睇新車, 個sales 話 serena c27 好快會轉款 大概係1月到。 serena epower, 但係而家hws 係貨尾,  ...
harriswan 發表於 2019-9-3 07:46

俾我就一定等Epower,
係日本揸過Note Epower同普通電油版,
Epower 慳油D同好力D。

除左混能 仲有咩新功能

harriswan 發表於 2019-9-4 08:54

Epower 唔係混能,係用引擎充電,其實係一架電車。

applemac 發表於 2019-9-3 17:07

Serena 我最唔鍾意尾排左右摺,唔知新款有無改?