我估過年後重平,出年有錢大把平嘢執。
arrychiu 發表於 2019-12-18 12:56

Ching,

1仔計    應該吾會了.......尼水似  今年貨尾.....

sales話出年年初  應該 新1仔

thx

我都係咁諗
但前排佢做特價, 唔知有兩部A4 2.0T 賣28蚊
A5都係三十幾
實頭 發表於 2019-12-18 01:21

可惜 自己對  4環  興趣不大........

身邊 2位 朋友  都死 波箱  ( 新車一過 warranty ......)
以為福鼠易d 瓜波箱......   4環冇甘易

thx

我都係咁諗
但前排佢做特價, 唔知有兩部A4 2.0T 賣28蚊
A5都係三十幾
實頭 發表於 2019-12-18 01:21

4環  FB 吾見寫 幾錢..............
只見 大部份  SUV  廣告

是否 要 walk in 先知道 price...

thx

好抵揸,旅行車唔知有冇減價?
arrychiu 發表於 2019-12-18 12:13

>>>>>  A4 Avant Attraction Package 現售 $369,900* 起,月供僅 HK$4,741,另享優惠價升級 Technology Package。

copy from website ....

算5算 減價 ?

可惜 自己對  4環  興趣不大........

身邊 2位 朋友  都死 波箱  ( 新車一過 warranty ......)
以為 ...
ef-9 發表於 2019-12-18 13:18

VW AU波箱分別不大吧

VW AU波箱分別不大吧
gn01119056 發表於 2019-12-18 13:49

4還 sales  波箱 出事率少過  福鼠 ( 話 用料高級D )
福鼠 sales 又話  己改良 無以前甘多

4還 sales  波箱 出事率少過  福鼠 ( 話 用料高級D )
福鼠 sales 又話  己改良 無以前甘多 ...
ef-9 發表於 2019-12-18 14:02

同一工作原理, 改良左係好左, 不過唔係根治, 都係會壞, DSG過熱似係天生缺憾

4環  FB 吾見寫 幾錢..............
只見 大部份  SUV  廣告

是否 要 walk in 先知道 price...

th ...
ef-9 發表於 2019-12-18 13:27

四環 洗乜 問sales?

Google search Audi hk price 第二條link 已經出個pdf 有晒全系列車比你睇幾錢

其好多時都唔明d人咁愛fb 問價
明明香港各大車行都放晒上網

除你個架超跑

我估過年後重平,出年有錢大把平嘢執。
arrychiu 發表於 2019-12-18 12:56

出年實平啦, 零售死左一環扣一環
二手車先大把平野執

四環 洗乜 問sales?

Google search Audi hk price 第二條link 已經出個pdf 有晒全系列車比你睇幾錢

...
jazz2014 發表於 2019-12-18 18:59

你見到 4環 官網嘅 price list 有 特價A4  28萬?

系 FB 問有幾奇? 掃把佬 官網你又 見到價單?
PO馬 1仔 係 PB 個邊 出特價先,官網價單係冇甘快改。
而家講特價車,關超跑咩事呢。