拿事實証明 唔一定

兩門 五門 7人 向爸爸車準發啦

都好多人玩完suv 又轉 7人 又轉返5人房車 再轉兩門

哈哈 ,睇親車都要爸爸車咁 好悶架啦

99 Yamaha Majesty YP250
96 Mazda 323 BH 1.3 MT
02 Mazda 323 BJ 1.3 AT
99 Toyota Echo 1.3 MT
07 Honda Fit 1.5 MT
03 Toyota NZ121 1.5 MT
03 Honda Civic ES1 1.5 AT
03 Honda Fit 1.5 MT
03 Toyota Echo Verso 1.3 AT (現任)

玩左十幾年車~MT , AT 轉來轉去.
但都吾肯上去大車. 不過下架會玩下房車. maybe
Civic Fa1 1.6
Mazda 3 skyactiv

拿事實証明 唔一定

兩門 五門 7人 向爸爸車準發啦

都好多人玩完suv 又轉 7人 又轉返5人房車 再轉兩門

哈 ...
jazz2014 發表於 2020-1-9 07:48

冇法止 ~ 真係要 現實向

冇法止 ~ 真係要 現實向
killer_queen 發表於 2020-1-9 18:05

所以唔知邊個諗既 logic 新牌仔 一定要買架 二手 一定要7人 最好細7人

其實我覺得好悶....

所以唔知邊個諗既 logic 新牌仔 一定要買架 二手 一定要7人 最好細7人

其實我覺得好悶.... ...
jazz2014 發表於 2020-1-9 18:16

有錢有地方有時間 你想點止悶都得 睇下XRX

有錢有地方有時間 你想點止悶都得  睇下XRX
killer_queen 發表於 2020-1-9 18:38

XRX 我成日見到佢添..同埋佢you u 記 d 野慢好多 今日講甩走架34...其實幾個月之前已經出左比 C記啦

回覆 1# apple000

Mazda 5 2008 -> Mitsubishi Outlander 2019

有趣有趣...約6年前開始養車:
2003 Benz CLK320 3200cc V6
2013 Benz E250 Coupe Facelift 2000cc I4
2014 Benz GLA250 2000cc I4
2015 Jaguar F-Type Coupe 3000cc V6

之後目標:
2006 Aston Martin Vantage MT 4200cc V8 or
2008 Porsche Carrera S 3800cc F6 or
2012 Benz C63 AMG Coupe 6200cc V8

XRX 我成日見到佢添..同埋佢you u 記 d 野慢好多 今日講甩走架34...其實幾個月之前已經出左比 C記啦 ...
jazz2014 發表於 2020-1-10 00:28

咁係純興趣分享 真係唔同o既

富士vivio=>本田CIVIC EK3=>本田FIT=>BENZ A250=>BENZ CLA250