大想頭GA......慘得過上次我去睇車, 人地無牌費都夠膽駁比我開車試~
你要保障自己而REJECT我試車要求呢 ...
stevechau 發表於 2020-1-16 10:39

你對個款唔岩唔夾同車主無關,係個人問題,私人賣買又唔係Sales唔彩你好正常
樓下有買賣版有邊個俾試?最多私保你幾日,洗唔洗買樓都試住下先?
你認為賣家不實陳詞就上架囉,對雙方最公平架喇

係呀, 呢個係私人既問題所以先唔岩呀, 之但係就係未試過點知原來唔岩呢??
睇相係誇啦啦我好鍾意呀, 但坐 ...
stevechau 發表於 2020-1-17 12:15

賣家點解要理你個人喜好原因唔買?你要個人口味請自己搵sales
你唔岩口味對賣家黎講你只係運吉架咋
你話電軚壞?上架囉,出面有hkmi ipmc個d第三方上架
家下話唔俾你驗咩?係唔俾你試呀,除左揸架車走任你睇
有話你買樓唔俾驗咩?唔俾你試住呀,任你睇樓睇風景
你連人地寫乜都睇唔到仲講乜理想
最理想係睇完,岩就定價,第三方上架,有問題再傾價,落訂,過戶
你唔feel請自行解決
你只想保障買家,邊個保障賣家?

你唔想比人試係你權利,當然我諗大部份買車都會想自己試過部車覺得Ok才會再上架驗真d,其實試果陣去d少車 ...
wewetwet 發表於 2020-1-17 14:33

我賣兩次,都係我自己揸試行俾買家睇
上次買個條友自己篤埋機我都Ok
上到車我點控制你試乜?你要試極速要試甩尾我點控制?對賣家根本無保障

腳感既野岩唔岩自己試過先知,你買部電話幾千蚊都有得試
買部車你同我講唔比試我踩你都有味 ...
wewetwet 發表於 2020-1-17 14:58

你落樓下買賣版試下買電話試完唔岩feel唔買睇下點囉

有咩問題?我覺得無問題wo,如果試到有問題或者唔岩自己梗係唔買啦
wewetwet 發表於 2020-1-17 15:23

貨物有問題 > 賣家問題,有權拒絕交收
感覺有問題 > 買家問題,咁點解要賣家負責任
賣家點解要理你感覺問題?要講feel請搵sales

咩邏輯?負咩責任?你做賣家我唔買你咪最多蝕時間同油錢
買得車都唔係小數目,點解唔岩feel我仲要買?
唔 ...
wewetwet 發表於 2020-1-17 16:08

做賣家一樣可以叫你過主啦運吉既,要試?不了
  仍然無解決過出事邊個負責既問題