又講保險

上次買平安全保...$20xx...
今次續...$26xx...
要出去報過價....
睇左
AXA $3xxx
FWD $26xx
立橋/AIG $25xx
kwiksure $28xx
泰加41xx
不過未買得住.... 未到期...十一月到期而家啲只係報到十月.....
Boc 33xx
大新未覆

要出去報過價....
睇左AXA/AIG/立橋/FWD/kwiksure
立橋/AIG  ...
ckkong97 發表於 2020-8-26 15:58

就黎要續,睇過下平安好似真係貴左

要出去報過價....
睇左AXA/AIG/立橋/FWD/kwiksure
立橋/AIG  ...
ckkong97 發表於 2020-8-26 15:58

想問幾多年車先有呢個價?

用緊立橋3保$9xx, quote 左kwiksure 全保 (Liberty) $18xx, 諗緊轉唔轉, 假日車

搭單問: 出事係搵Kwiksure 定係 Liberty?

Liberty 評價如何?

講真未用過 不過愈來愈貴

想問幾多年車先有呢個價?
red666devil 發表於 2020-8-26 17:43

60%NCB/5+ driving experience/30-60 years old/車價110k/2014 年日系車中房

用緊立橋3保$9xx, quote 左kwiksure 全保 (Liberty) $18xx, 諗緊轉唔轉, 假日車

搭單問: 出事係搵Kwiksure ...
rockie577 發表於 2020-8-26 17:57

嘩,加埋老婆名2860...kwiksure ....咁買立橋囉

via HKEPC Reader for Android

我30ncb,2年牌3保 $22xx,乜你咁貴

我30ncb,2年牌3保 $22xx,乜你咁貴
野野夜孩子 發表於 2020-8-26 22:31

我全保喎 三保應該唔洗一千

via HKEPC Reader for Android

60%NCB/5+ driving experience/30-60 years old/車價110k/2014 年日系車中房
ckkong97 發表於 2020-8-26 18:14

立橋 係陳健波嘅
另外, 平安全保大銀幕由之前 $5000改左只包$3000, 指定用信義