覺唔覺得MarkX 大部分都係MK飛仔。

呢隻車款專係為MK飛仔而設

當正自己係車神噉。

今日入紅隧。有架MARKX連燈都唔打就cut入嚟。

最近亦都有架的士俾mark x撞到飛起。

大家小心呢隻型號嘅車。

呢隻車款專係為MK飛仔而設

當正自己係車神噉。

今日入紅隧。有架MARKX連燈都唔打就cut入嚟。

最近亦都有 ...
掃馬想機 發表於 2020-10-29 15:27

舊款咪同CL1/CL7 咁飛,14-16有行貨果隻好斯文

via HKEPC Reader for Android

舊款咪同CL1/CL7 咁飛,14-16有行貨果隻好斯文  

ckkong97 發表於 2020-10-29 15:44

豐田有咁多斯文車。係都唔揀。

係都要揀呢隻mk車,唔方好人。

摣車祇有顧佢自己唔會顧人。

大家小心啲啦。馬路劊子手。

大家小心啲 ...
掃馬想機 發表於 2020-10-29 15:56

我記得2014 年時,markx 30萬9, 七代半camry facelift 28萬9

條煞車痕長到呢 的士佬如果 識得搵食 應該可以提早退休囉

>係都要揀呢隻mk車,唔方好人。

可唔可以介紹下,揀咩車先係好人?

識玩一係type r, gtr, 至少honda上過f1

有啲錢嘅直頭玩歐洲跑車喇。

冇啲品味。

從未見過一架 mark X 係正正常常行完一段路。反而 tyoe R 好多斯文人

從未見過一架 mark X 係正正常常行完一段路。反而 tyoe R 好多斯文人
kj1708 發表於 2020-10-29 21:41

tpye r係識玩車

mark x係D mk仔想威玩車

武士vs流氓

高下立見

大家小心啲 ...
掃馬想機 發表於 2020-10-29 15:56

原來有片... 用手機app 睇唔倒... 都講中係舊款markx ....