有冇人最近有去泊 v walk

之前因為泊車位少,同可以用積分換拍車,所以勁多人
而家積分加左,是否少人左呢?

而家用分/消費最多先free 2hr
平日仲要800蚊(?)先2hr
加完價後好似唔多覺排長龍

之前因為泊車位少,同可以用積分換拍車,所以勁多人
而家積分加左,是否少人左呢? ...
$foo 發表於 2021-3-26 17:39

我前日先去完食飯,唔覺多人。

而家用分/消費最多先free 2hr
平日仲要800蚊(?)先2hr
加完價後好似唔多覺排長龍 ...
ckmakit 發表於 2021-3-26 18:23

加到 800 都好既
呢個車場實在太細‥

之前100免2小時更係多車,加咁多真係少左車,包括我部money7
Screenshot 2021-03-26 at 7.06.50 PM.png

Source

星期6日 洗到1000 都唔貪你個50蚊.泊車
2個人 食個4~500set晚飯(都叫中上啦)   行多陣洗多3~400先 R到一小時.....真係多X謝.... 食完飯...行多一陣都3~4小時仲要比錢泊車....不如cut free p...

新X基,近來好似幾大貪...北X匯又係成千蚊先得2小時.....一小時仲要35蚊......

星期6日 洗到1000 都唔貪你個50蚊.泊車
2個人 食個4~500set晚飯(都叫中立上)   行多陣洗多3~400先 R到一小 ...
jazz2014 發表於 2021-3-27 18:30

佢呢個場太細,冇法
尋日去左,下午3點有3x個位
我寧願比錢都唔想排 , 好過荃灣廣場

話時話...點解荃灣廣場成日長龍??

所以而家買貴野(電器,首飾)..有時都會考慮係shk , 愛黎儲分預愛黎泊車..

話時話...點解荃灣廣場成日長龍??
feifei22 發表於 2021-4-1 12:12

荃灣車位月租5000, 係有原因的‥