我睇到你個POST都想買, 但我戴眼鏡..打算500-600入手..都唔知有咩選擇.唉
raul818 發表於 2012-9-5 00:31

眼鏡呢D真係要試左先比較好- -'
(我就平時每2個鐘除一除 )

相近價位有個岩岩COOLER新出無幾耐既
http://www.hkepc.com/8176 $659
呢個睇過未- -

CM Storm Sirus/ CM Storm Sirus S / STEELSERIES SIBERIA V2 / ROCCAT Kave Solid 5.1 Gaming Headset: ...
mrp_ 發表於 2012-7-27 13:19

我想講既CM並唔係COOLER MASTER...

係CUSTOM MADE

即係呢啲...
價值$1149 USD

眼鏡呢D真係要試左先比較好- -'
(我就平時每2個鐘除一除 )

相近價位有個岩岩COOLER新出無幾耐 ...
mrp_ 發表於 2012-9-5 00:54

都OK...唔知邊到有得試戴...好似好大同重..

都OK...唔知邊到有得試戴...好似好大同重..
raul818 發表於 2012-9-5 19:13

唔知地庫第一間有無呢D耳機試帶-.-
見到佢成排TT耳機放哂出黎...

支持開箱

前言
最近因為砌了新電腦玩遊戲, 可玩的遊戲多了, 現有的100元買回來的耳 ...
mrp_ 發表於 2012-7-18 07:39 PM

係邊買?

這耳機, 令我更能知道下一個轉角位/背後/身邊會否有敵人突然出現, 甚至因為察覺聲音而進行對自己有利的部署, 超讚的表現

開挂啊!!!!!!!