請求推介 PDF編輯軟件....

轉用左 Ubuntu Desktop 20.04 LTS

請問各位有無 免費既可編輯PDF軟件 推介一下,
我主要用途係 加文字 / 刪除文字 / 擷取pdf檔 / 合併pdf檔,
試過有d 會走位...

我發現之前被ban user的留言內有你要的答案

for edit, i use libreoffice
for combine or split, i use pdftk

for combine or split, i use pdftk
chancho 發表於 2021-9-14 08:45

差好遠

笑_死人

唔係好明點笑_死人

唔係好明點笑_死人
chancho 發表於 2021-9-14 16:19

施主
唔係所有野都適合 講得太明

轉用左 Ubuntu Desktop 20.04 LTS

請問各位有無 免費既可編輯PDF軟件 推介一下,
我主要用途係 加文字 /  ...
mankowk 發表於 2021-9-14 03:12

唔係唔想幫樓主
但一個forum 勁ban d qualified, make到contribution的user 一定會有不良后果囉

係要一d 教訓既

op一個月后未有solution可pm我
保證op認同我的solution.

回覆 7# nnmiken

黃貫中: 一個月后未ban 再講

chancho 發表於 2021-9-14 08:45

libreoffice draw 我試過、
有走位...

唔係唔想幫樓主
但一個forum 勁ban d qualified, make到contribution的user 一定會有不良后果囉

係要一d  ...
nnmiken 發表於 2021-9-14 17:41

先多謝 nnmiken、日後我再有需要就再問下師兄你意見..
我其實唔係成日用、我用開 Adobe Acrobat Pro

我 laptop 轉用 ubuntu desktop、所以要搵下有邊款可以替、
見到舊post、有個要裝 wine 就太麻煩...

用過 maser pdf editor 試用版, 當然我想要既功能係要收費版本、
另外好似 support中文 麻麻地..