傲王SQ210A drivers問題

我果張換左5532DD, 算唔錯
大家用緊咩版本drivers ?
用5.40a 比 5.20b 聽歌細節少左

你地又有無改rom ?

....
點睇自己咩版本drivers....

驅動程式版本:5.12.1.3654
程式版本:0.0.4.12

聽過8620後,再聽5532,個感覺就似用返onboard咁
8620真毒透呀
雖然係好貴,但對得住個效果

沒改rom,用最新driver

原帖由 Bread 於 2009-3-13 22:04 發表
聽過8620後,再聽5532,個感覺就似用返onboard咁
8620真毒透呀

ching還試過2132p嗎?
如試過...同8620比分別大唔大?

原帖由 Bread 於 2009-3-13 22:04 發表
8620真毒透呀

差咁遠?   有無改CAP?
一粒OP成百蚊, 有D貴
你再試下827aq , 更加毒

原帖由 marcoli2006 於 2009-3-14 00:12 發表

差咁遠?   有無改CAP?
一粒OP成百蚊, 有D貴
你再試下827aq , 更加毒

可以改的非SMC野都改哂了
圖中是AD8620BR,手上有粒AD8620AR
AR聲底比BR柔,BR動態輕微強過AR,分析力一樣咁高,反應真係快過5532DD/4580好多好多倍
右面供電用料同版大改法一樣
就咁mod完,可玩性真低

p.s. 右面果d SMC電解電容焊走有難度,雙雞要出動,另要注意焊接時間(PCB比較差),沒經驗的勿試
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 Bread 於 2009-3-14 00:54 發表

可以改的非SMC野都改哂了
圖中是AD8620BR,手上有粒AD8620AR
AR聲底比BR柔,BR動態輕微強過AR,分析力一樣咁高,反應真係快過5532DD/4580好多好多倍
右面 ...

張卡好毒
果2粒藍cap係...? 同一uf ?

其實係咪我張卡最毒
6粒8620

原帖由 電腦膠手 於 2009-3-14 13:01 發表
其實係咪我張卡最毒
6粒8620

SE-200
毒死

原帖由 marcoli2006 於 2009-3-14 13:05 發表

SE-200
毒死

仲未計水塘