其實 SQ210A 改 rom 有咩作用? 數碼輸出唔會唔有分別?

改 revolution 7.1 可用 asio 的 spdif (left/right) 作 digital out

而唔用 direct sound

原帖由 價值者_01 於 2009-3-14 13:11 發表
改 revolution 7.1 可用 asio 的 spdif (left/right) 作 digital out

而唔用 direct sound

我正在用PD 7.1 HiFI....

有分別的,不過多唔多就要看你的ears,,,同用咪speaker...

好毒呀!等我試下先。

改rom 都幾煩,要個 HD行Fat 32,唔知用USB手指做唔做到呢?

原帖由 isaaclau 於 2009-3-14 13:13 發表

有分別的,不過多唔多就要看你的ears,,,同用咪speaker...

想請教下你改 rom 既方法。

http://we.pcinlife.com/viewthrea ... p;extra=&page=1

不用兩分鐘就改

如cplay要有asio先用得

原帖由 isaaclau 於 2009-3-14 13:13 發表

我試左咁多隻都係鍾意PD 7.1HIFI d聲

改左會唔會有問題 ?

原帖由 marcoli2006 於 2009-3-14 22:29 發表
改左會唔會有問題 ?

完全冇

revo 7.1 / prodigy 7.1 一定冇事