電腦用 5.1 speaker 有冇推介? (比我揾到IS100 貨尾啦!!!)

而家電腦用既5.1 speakers 好似好少選擇。  想揾set 細D既用黎打機睇戲,各位ching 有冇suggestion?

考慮過sony IS100 不過冇得賣lu

而家電腦用既5.1 speakers 好似好少選擇。  想揾set 細D既用黎打機睇戲,各位ching 有冇suggestion?

考慮 ...
Marshall 發表於 2010-5-5 09:41

PS.  用緊 Altec Lansing FX5051 想要細D

又有新諗法...

如果買套Mirage MX+MM6, 用altec lansing 個built-in amp 黎推, 唔知會唔會好好多?

又可以遲啲upgrade 用AV AMP.....

又有新諗法...

如果買套Mirage MX+MM6, 用altec lansing 個built-in amp 黎推, 唔知會唔會好好多?

又可以 ...
Marshall 發表於 2010-5-6 09:34

既然買得Mirage MX+MM6, 不如買埋AV amp 啦!! 唔好遲啲

既然買得Mirage MX+MM6, 不如買埋AV amp 啦!! 唔好遲啲
fly888 發表於 2010-5-6 12:09

AV AMP 最大既問題係 size......  唔想咁大.....

終於今日比我揾到  IS100 貨尾,唔駛煩啦

買左幾$?

買左幾$?
♀ZENKI♂ 發表於 2010-5-6 23:03

要$4650

咁既價錢我不如買HTP-500:funk:

咁既價錢我不如買HTP-500
♀ZENKI♂ 發表於 2010-5-7 00:30

但係我要求細size......