回復  Bomb_Dance

師兄我唔知係咪睇錯呢

(單是那個用料,比你去淘寶買的已經好上不少。)
請問是那個用料 ...
0ototoo0 發表於 2011-5-14 18:36

我都有同感
所以我話聽感比較過才對

回復  Bomb_Dance

師兄我唔知係咪睇錯呢

(單是那個用料,比你去淘寶買的已經好上不少。)
請問是那個用料 ...
0ototoo0 發表於 2011-5-14 18:36

淘寶上的T-AMP,如果找到用上Air-core inductor的,我無話可說。

至於火牛方面,我也認同用料上不太好。
不過不要以為淘寶那批好上多少。

which nuforce?
blindfaith 發表於 2011-5-14 17:09

Nuforce Icon

Nuforce Icon
Bomb_Dance 發表於 2011-5-14 20:10

但nuforce icon c/p 係咪吾高?

但nuforce icon c/p 係咪吾高?
blindfaith 發表於 2011-5-14 23:18

網上普遍評論,主要是覺得它很慳位。
至於c/p值方面,初出時是有很多人參與討論,不過時間久了,也就是這樣子而已,感覺上應該不是甚麼突出的作品。

網上普遍評論,主要是覺得它很慳位。
至於c/p值方面,初出時是有很多人參與討論,不過時間久了,也就是這 ...
Bomb_Dance 發表於 2011-5-14 23:32

因為我買左nuforce icon 2個月就賣左(換左AV amp) =.= for music 真係好差....thats y 吾知再買nuforce  icon 好吾好

我用cambridge 640A去推micropod

回復 16# blindfaith

Icon 同 Icon 2 會有好大分別?
同埋想問下師兄邊度有得買 Icon~

回復 3# Bomb_Dance

想問聲要幾錢? 香港有無地方可以試機?

回復 19# andrew225

VA 個網見到有,
1400左右。