終於買左黑麻石+MOPAD 分享一下先

黑麻石我係南X雲石係深水步果間分店買,等三日就有貨 size(7'x10.5') 真係幾重下MOPAD就係Y拍到買。 加左黑麻石後D低音好震撼! 好爆! 拳拳到肉! 潛得好深! 但係攪到我張玻璃台震到支支聲 ,所以我買左2塊MOPAD。  加左2塊MOPAD張台就唔震  仲可以將對S-520墊高D

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

黑麻石我係南X雲石係深水步果間分店買,等三日就有貨 size(7'x10.5') 真係幾重下MOPAD就係Y拍到買。 加左黑 ...
成爺35 發表於 2011-5-23 16:22

你這部是不是13萬果部機???果樣好似之前有位網友貼出黎果張@@唔知我有無睇錯@@
果喇叭好大部@@又要幾銀???

好多波子and法拉

玻璃台真係喇叭既殺手

你這部是不是13萬果部機???果樣好似之前有位網友貼出黎果張@@唔知我有無睇錯@@
果喇叭好大部@@又要幾 ...
tomtomtompk 發表於 2011-5-23 16:45

我果部amp只係Cheap野marantz pm4001 喇叭係Usher s-520我好窮冇錢買

我果部amp只係Cheap野marantz pm4001 喇叭係Usher s-520我好窮冇錢買
成爺35 發表於 2011-5-23 16:52

我想問你部馬仔夠推usher嗎?

我想問你部馬仔夠推usher嗎?
darkfrank 發表於 2011-5-23 16:59

我用A+B分開推高音同低音 個人認為夠推

@@部馬仔好似好重

多口問下....
我張枱同你果張一模一樣
我想問下..你個MON幾吋?
我放左個23吋既MON對SPEAKER 已經冇位放...  最後對喇叭放左系上面果到
如果好似你咁 將個MON 推前D 喇叭 放後面... 如果聽歌果陣  系咪要就返個距離後D 聽??

多口問下....
我張枱同你果張一模一樣
我想問下..你個MON幾吋?
我放左個23吋既MON對SPEAKER 已經冇位放 ...
nickychan 發表於 2011-5-23 17:20

22吋MON 加左黑麻石&MOPAD之後 每邊喇叭可突1-2CM岀台 張台下面塊木板比我拆左 距離岩岩好比對喇叭包圍

請問咩pin黎架?