黑武士腳架的RMD300運費..
己經多過我對(天韻腳架+運費)
hon328 發表於 2012-1-21 11:08

天韻我單手很易拎得起
黑武士雙手都真係要用力先可拎起

宜家部E6只係放係部鋼琴上面, 所以想搵腳架安置佢..
黑武士腳架要RMB300運費.. 原本想一步到位, 第時升級喇叭可以用返. 但係見天韻腳架好似都唔錯, 考慮下留返D錢買線材.
多謝各位c兄建議!

天韻我單手很易拎得起
黑武士雙手都真係要用力先可拎起
mike1981 發表於 2012-1-21 11:25

黑武士質量可靠
如果我不是我每次聽歌時要打腳架移正位置
可也想買黑武士給CLAIR用
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

黑武士質量可靠
如果我不是我每次聽歌時要打腳架移正位置
可也想買黑武士給CLAIR用 ...
hon328 發表於 2012-1-21 11:57

基本上太重了
但如果你有黑麻石做墊, 係墊底加上3M 易D搬野既PAD
其實問題不大

不過夠重也有一個好處
夠穩, 本來已好淡定的MK3 現在簡值是穩如泰山

宜家部E6只係放係部鋼琴上面, 所以想搵腳架安置佢..
黑武士腳架要RMB300運費.. 原本想一步到位, 第時升級喇 ...
debuuu 發表於 2012-1-21 11:36

其實計番黑武士都抵
如果天韻就一定要加沙
兩者比較定位, 結像黑武士KO天韻
但天韻較厚聲少少

其實2者差距沒有價格差那麼大
只是看你的用途去選了

基本上太重了
但如果你有黑麻石做墊, 係墊底加上3M 易D搬野既PAD
其實問題不大

不過夠重也有一個好 ...
mike1981 發表於 2012-1-21 12:02

你對精品MK3當然咁有份量的黑武士才托起它
MK3都真係好重、、

你對精品MK3當然咁有份量的黑武士才托起它
MK3都真係好重、、
hon328 發表於 2012-1-21 12:10

其實我只係覺得黑武士型仔D先買

其實我只係覺得黑武士型仔D先買
mike1981 發表於 2012-1-21 12:12

你要玩黑化計劃、、
當然型啦、、、型到
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你要玩黑化計劃、、
當然型啦、、、型到
hon328 發表於 2012-1-21 12:18

當我真係有錢買埋黑化(三)你先讚我吧

想問下樓主坐係電腦度係咪好辛苦?