有無師兄講下呢隻Panasonic TH-P46U30H PLASMA TV

如題:

http://www.panasonic.hk/av/chinese/tv/model/th-p46u30h.aspx
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

用緊舊款, 2個字 > 去馬!

用緊舊款, 2個字 > 去馬!
markso0430 發表於 2012-4-5 13:59

thanks

thanks
九碌棍 發表於 2012-4-5 14:04

Plasma既畫質加五年保用, 不2之選, 不過Plasma幾熱下, 夏天幾係野!

Plasma既畫質
加五年保用
不過Plasma幾熱下, 夏天幾係野! <Ok wow~My Panasonic 42" as cool as a LCD, may be less...

PAN記好野-->去馬

Plasma既畫質
加五年保用
不過Plasma幾熱下, 夏天幾係野!
edgeyim 發表於 2012-4-5 14:50

咁奇!! 你講是Screen Panel表面溫度, 還是整體? 我果部有3把內置風扇吹住, 室溫會提升一度.
講開風扇, 的確有少許風扇聲, AV唔覺, 聽歌就覺, 同得閒真係要清下機背入風位D塵, 如上牆, 最好用原裝架, 因隨時可以升起部機做清潔.

46" 仲有貨咩 ??

50" AV 生活 $9XXX

咁奇!! 你講是Screen Panel表面溫度, 還是整體? 我果部有3把內置風扇吹住, 室溫會提升一度.
講開風扇, 的 ...
markso0430 發表於 2012-4-5 15:04

我個隻係G10,都好幾代囉,我通常選影院模式,亮度略暗但較順眼。
而且連開五、六個鐘機身同Panel都只係微暖,一D都唔熱,我真係覺得比部份LCD重要涼爽。

用緊P42GT20H 非常滿意