淘咗部"Name"後級玩

其實見佢4 Ohm時有 2倍8 Ohm時嘅輸出所以下手。用"6010d"前級,暫時聽感音場好前,中音突,有小小粗,聽pop好埋身下,punch 亦麻麻,但低音有力嘅。成日有人話"Name"夾LS 3/5a, 而家又心思思想淘

via HKEPC Reader for Android

我search   name 后級大功率 ... 係揾唔到 ...

好明顯我揾錯左部 純甲後級 ..
...
kzzstzst 發表於 2017-7-16 01:27 PM

件野clone人地線路,所以我冇直冩原本果個牌子名。

made in UK 果部就唔駛試都知夾既, 淘仔呢部就要收貨至知囉

made in UK 果部就唔駛試都知夾既, 淘仔呢部就要收貨至知囉
oror 發表於 2017-7-16 04:15 PM

反正喇叭都唔係買返正廠

强大既阿爺 應該會話 電容換晒日本, 線材換晒金銀線, 底板變埋搭棚,牛又換埋之類强化左, 全世球獨一 ...
kzzstzst 發表於 2017-7-16 04:36 PM

上網check原本果部。。。。而家係原裝嘅幾十份之一價錢,有十份一表現己經唔錯。

clone 野呢度吾講得,你地自刪msg

其實見佢4 Ohm時有 2倍8 Ohm時嘅輸出所以下手。用"6010d"前級,暫時聽感音場好前,中音突,有小小粗,聽pop ...
hardness 發表於 2017-7-16 12:08

偉良部前級?低音有點多,用RCA比平衡輸出柔和,我覺得

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - iPhone

clone 野吾好在到講....

請自律,再有人回post 我lock post