新買INDIEGOGO ZuperDAC-S for Android & PC包括micro-USB, Type-C & USB-A Cable

睇咗e-Zone雜誌介紹,今日上網買咗,可以俾自己部手機 or PC升級USB DAC to 3.5mm earphone jack,只係USD49.00+USD4.00運費,包晒micro-USB / USB Type-C / USB-A三條cable,我認為好抵,玩吓無妨,所以買咗。

不過要4月份先至運貨,到時我再寫開箱文。

各位認為如何?

https://www.indiegogo.com/projects/zuperdac-s-zuper-charge-your-music-usb-audio#/

佢最正地方係有音量掣,好多同類產品都冇。

呢類產品淘寶有唔少
btw收到貨就ok

呢類產品淘寶有唔少
btw收到貨就ok
lamchan2004 發表於 2018-2-10 12:03

真係淘寶貨都唔出奇啦, 賣家話係香港人

好似見過 SMSL 都有類似既野... 真唔係俾多少少買 CA O個隻感覺上有信心 D.

真係淘寶貨都唔出奇啦, 賣家話係香港人
mfai 發表於 2018-2-10 15:32

請問有冇淘X網址?

好似見過 SMSL 都有類似既野... 真唔係俾多少少買 CA O個隻感覺上有信心 D.
fatyee 發表於 2018-2-10 15:57

想睇吓,請問有冇所說產品網址?唔該!

fatyee 發表於 10/2/2018 15:57

SMSL idea?睇head-fi好似都幾多問題.....
https://www.head-fi.org/threads/ ... c-amp.851110/page-5

SMSL idea?睇head-fi好似都幾多問題.....
GSfans 發表於 2018-2-10 21:25

見到乜乜issue物物issue已經怕怕

GSfans 發表於 2018-2-10 21:25

我冇用過... 只係印象中見過佢有類似既野.
反而 CA O個隻我朋友用緊佢話唔錯.