部AMP唔夠位, 陳年player用同軸, 平平地有咩線選擇?

部AMP插爆晒HDMI同光纖input, 得返個同軸可以用, 因為部陳年player 已經唔會點用當spare, 有咩平既同軸線介紹?
如果一舊水上下係唔係冇咩牌子, 是但買雜嘜都一樣?

如果冇咩要求, 又唔會點用, 又一舊水上下,求其得啦

部AMP插爆晒HDMI同光纖input, 得返個同軸可以用, 因為部陳年player 已經唔會點用當spare, 有咩平既同軸線介 ...
gum 發表於 17-2-2018 22:46

買條平平地belden線自己DIY

買條平平地belden線自己DIY
kenken33 發表於 2018-2-18 00:27

係咪1694A? 其實係咪同電視天線同一款? 我屋企有條天線都係1694A, 用剩咗, 不過唔識搞.

部AMP插爆晒HDMI同光纖input, 得返個同軸可以用, 因為部陳年player 已經唔會點用當spare, 有咩平既同軸線介 ...
gum 發表於 2018-2-17 22:46

一舊水就鴨記買料diy啦,而家有啲rca插係上鏍絲嘅,好易整

via HKEPC Reader for Android

一舊水就鴨記買料diy啦,而家有啲rca插係上鏍絲嘅,好易整

via HKEPC Reader for Android ...
edmond12345 發表於 2018-2-18 12:26

咁方便, 出去睇睇先

係咪1694A? 其實係咪同電視天線同一款? 我屋企有條天線都係1694A, 用剩咗, 不過唔識搞.  ...
gum 發表於 18-2-2018 01:50

1694A 都得,同軸線好易搞,買D免焊頭好容易整下,用鉗夾又得

1694A 都得,同軸線好易搞,買D免焊頭好容易整下,用鉗夾又得
kenken33 發表於 2018-2-18 18:37

免焊頭有冇平賣正介紹?

買隻光纖二入一出,一佰蚊平過做條線

買隻光纖二入一出,一佰蚊平過做條線
newdaylow 發表於 2018-2-19 00:46

點樣光纖二入一出? 唔係好明