有冇0.5米既USB A-B線賣?

想駁部mac去DAC, 有冇平平地既A-B頭USB線賣, 因為距離好短就隔離 , 0.5M都夠

淘寶見過,香港唔知。

咁短可能要淘果啲先有
出面買既多數原裝封 1米起 (主要比 printer 用的好小出咁短)

想駁部mac去DAC, 有冇平平地既A-B頭USB線賣, 因為距離好短就隔離 , 0.5M都夠
qaz11 發表於 2018-2-27 20:54

我朋友用緊呢條0.6m,但售價稍高.
http://www.oyaide.com/ja/product ... ntinental5s_v2#spec

咁短可能要淘果啲先有
出面買既多數原裝封 1米起 (主要比 printer 用的好小出咁短) ...
onehitwonder 發表於 2018-2-27 21:05

淘果啲得唔得? DIY?

我朋友用緊呢條0.6m,但售價稍高.
KOJI 發表於 2018-2-27 21:26

digtal 訊號唔想晒太多錢買, 我見到條audioquest 0.7m, 都要兩舊幾水

淘果啲得唔得? DIY?
qaz11 發表於 2018-2-27 22:13

睇你部野靚唔靚我果部 cheap 野用呢條樣子咁兇狠既線就唔太好,用返普通線好似重多啲 details。
手上無靚 DAC 所以唔敢答實你,呢一刻我覺得一般街買樣子普通既已經夠用。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

digtal 訊號唔想晒太多錢買, 我見到條audioquest 0.7m, 都要兩舊幾水
qaz11 發表於 2018-2-27 22:16

我自己都用aq 0.75m usb見標題是0.5m相差多,所以推介朋友的0.6m~

唔該晒

今日出MK一轉再搵, 好似都係得條audioquest比較接近.
除咗友誠同星際,仲有咩地方多線材買?