電腦pc出bnc同軸!

電腦pc出bnc同軸! 請問有嗎? 好似rca同軸就較多, bnc就少見! 但我想試下bnc, 所以各師兄有介紹嗎?

而家都冇背版出,通常都係底版出,買過BNC乸頭自己焊囉

再唔係就要做production啲pci-e card咯

E加用75Ohm BNC的Device仲貴過玩110Ohm AES/EBU, 真心唔知玩黎仲咩

油坦克soundcard 有BNC 輸出
平少少就EMU........

油坦克soundcard 有BNC 輸出
平少少就EMU........
HAKAIDER 發表於 2019-3-5 18:37

thx師兄, 請問它們的英文名係咩?對佢地無認真!

再唔係就要做production啲pci-e card咯
crevicemanjp 發表於 2019-3-5 03:02

都係盡量搵下姐!

已刪

thx師兄, 請問它們的英文名係咩?對佢地無認真!
168Sum 發表於 2019-3-7 17:18

油坦克 > 德國RME 數碼録音器材公司
E-MU Systems > Creative 子公司, 負責専業用Soundcard 系列

基本上RME 一定係土豪摩頂之選..............
E-MU...........好似只有貴果張個I/O 子卡先有BNC output

另外...........word clock 都係用BNC 插
最好自己睇清楚個BNC 位係咪audio 用

油坦克 > 德國RME 數碼録音器材公司
E-MU Systems > Creative 子公司, 負責専業用Soundcard 系列

基本上 ...
HAKAIDER 發表於 2019-3-7 22:10

thx師兄, 我部解碼原本以為有bnc頭, 平時懶上官網睇佢又真係有, 點知今日返屋企又真係無, 失望! 不過我可以搵廠訂制既, 但拎去都好麻煩, 所以還是用rca同軸了!