[音箱] 對音響咩都唔識,想大家推介電視用嘅音響組合

對音響咩都唔識,想大家推介電視用嘅音響組合
本身想買sound bar
但係上網睇話如果有位置的話就不需要這樣選擇
我想問2.1有咩推介
如果5.1可以解決後面唔需要駁線的煩惱都可以
筆值大概幾千蚊

謝謝各位

sound bar其實對唔正皇帝位差好遠

airpulse a300
e255,呢set野你有拿電就得,唔洗拉線.5.1

e255,呢set野你有拿電就得,唔洗拉線.5.1 ...
makeedee 發表於 2019-3-18 04:38

我其實覺得唔一定要用 soundbar , 直接連接 2.1 , 擺位同聲音方便都簡單 d .....

e255,呢set野你有拿電就得,唔洗拉線.5.1 ...
makeedee 發表於 2019-3-18 04:38

爬左文, 有好多人唔建議大陸牌

回覆 2# makeedee

同埋我係鑽石廳, 唔知有冇影響

我其實覺得唔一定要用 soundbar , 直接連接 2.1 , 擺位同聲音方便都簡單 d ..... ...
impotence 發表於 2019-3-18 09:06

2.1 有咩推介

爬左文, 有好多人唔建議大陸牌
crazyrickypoon 發表於 2019-3-18 18:27

品牌愛好姐
等於英國野一定貴d

你個預算坦白講唔要大陸野無咩好選擇
低價位外國野值得推介的好少

2.1 有咩推介
crazyrickypoon 發表於 2019-3-18 18:28

老實講 , 唔知你預算 , 唔知你既地方幾大 , 唔知你既要求 ....
你最好自己去聽一聽最實際

老實講 , 唔知你預算 , 唔知你既地方幾大 , 唔知你既要求 ....
你最好自己去聽一聽最實際 ...
impotence 發表於 2019-3-19 13:54

客廳大約150尺,不值大約5000左右