最近入左部HIBY R6 PRO

出力比電話大,主力用於MOOV

另一討論串,有位師兄話:
用左一年MOOV, 無咩廣東歌.

MOOV,  歐美日韓,廣東; CLASS 都有.
廣東歌都有新有舊.
以下用電話求其CAP幾張圖.

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Moov已經係算多廣東歌架喇喎

師兄除左moov,你仲會run其他source嗎?

Moov已經係算多廣東歌架喇喎

師兄除左moov,你仲會run其他source嗎?
patkwok 發表於 2019-4-4 11:48

DSD,FLAC,WAV,MP3 都有.
淘左張512G micro SD 比佢.
差唔多將手上的MUSIC FILES 放哂落 512G (SD)+ 32G(R6 PRO)
有付款DL,自RIP, 同....你懂的(特別是那些很舊的日本動畫歌).

我入手嗰時510人仔, 同港行差唔多價.
有嘢送.

真係有500G 容量?
kzzs7 發表於 2019-4-4 16:56

512 先真. 不過當然係1K BIT/BYTES=1000 BIT/BYTES,
而唔係1024啦.
當年讀電腦答1K=1000,會比人笑死.
到左十幾年前進修多媒體, 已經容許答1K=1000.
依家直情答1K=1000先啱

Lexar 都係實店買好過la...
*係音響群好多巴打都入左幾張

Lexar 都係實店買好過la...
*係音響群好多巴打都入左幾張
0186 發表於 2019-4-4 19:39

私人理由,只能郵購.
香港遊購嗰五百零蚊電子嘢.
......D 郵費.

淘嘢如果國內免運費.
我用第三方集運1kg,
可低至7蚊港紙到香港.
當然要等久一點.

C Hing 有冇淘宝有料hd 推介,想多廣東歌,謝谢

via HKEPC Reader for Android

C Hing 有冇淘宝有料hd 推介,想多廣東歌,謝谢