有冇c兄留意到SONOS 有行貨賣

我早幾年喺尖沙咀度買訂左對 SONOS one ,我貪佢方便,又可以無線串聯,而且音質又唔差。
最近睇蘋果,又睇中咗beam,想組5.1
https://hk.lifestyle.appledaily. ... e/20190404/59445514
如果想買行貨,有冇人知係邊有得買? 想入手多對

fortress

之前我睇好多間都話自己係行貨喎? 我想買隻beam返黎,見又有app 又有alexa 個低音又正,睇戲實一流!

fortress
magicpro00 發表於 2019-4-8 19:59

有咩?間間豐澤都有定點?

之前我睇好多間都話自己係行貨喎? 我想買隻beam返黎,見又有app 又有alexa 個低音又正,睇戲實一流! ...
jackyyy 發表於 2019-4-9 12:46

ching,我琴日行過時代個間豐澤見佢有SONOS賣呀!唔係間間電器鋪都有得買嘅咩~

以前行定價係美金12.5算
依家定價去返10算都算係咁
(我beam 同一對one 都係美雨林特價時集運返黎)

ching,我琴日行過時代個間豐澤見佢有SONOS賣呀!唔係間間電器鋪都有得買嘅咩~ ...
deep5 發表於 2019-4-10 11:42

係咩? 聽人講好似唔係! 一陣落街睇!

以前行定價係美金12.5算
依家定價去返10算都算係咁
(我beam 同一對one 都係美雨林特價時集運返黎) ...
akitohk 發表於 2019-4-10 16:55

我有諗過上網買,但要等好耐呢...

有咩?間間豐澤都有定點?
jackyyy 發表於 2019-4-9 12:46

唔係架,佢大個D先有,太古都有

ching,我琴日行過時代個間豐澤見佢有SONOS賣呀!唔係間間電器鋪都有得買嘅咩~ ...
deep5 發表於 2019-4-10 11:42

佢官網而家買好似係全球免運~?