小米藍牙耳机好不好用?

見有賣!有冇 CHing 试過?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

呢個價錢會叫你買mpow T5,起碼用高通方案有aptX 有tws+,不過得aliexpress 賣就麻煩d ,小米air 冇記錯用realtek 方案,冇aptX不過有ANC,睇你需要,不過睇過評測話佢個ANC好弱,叫做有咁解

呢個價錢會叫你買mpow T5,起碼用高通方案有aptX 有tws+,不過得aliexpress 賣就麻煩d ,小米air 冇記錯用real ...
oagan 發表於 2019-4-10 07:40 PM

謝謝CHing 解答,高通是要配佢手机chipset 才有用? 我覺得耳機有抗噪功能作用不大,不過都好啦!見佢抄airpots 幾似樣,其實唔知會差幾遠!

見有賣!有冇 CHing 试過?
tlshum 發表於 2019-4-10 17:06

此機實為舊款,只支持藍牙4.2,未能支持5.0

此機實為舊款,只支持藍牙4.2,未能支持5.0
Consultant 發表於 2019-4-11 11:53 AM

反而佢另一款青春版是支援5.0!

淘仔edifier好過, 都係2百幾

個隻qcy t1得吾得,好似好平下。

我見街上很多人都用緊,我想應該唔錯。我自己就用緊獨立藍芽接收器加有線耳機

小米所有耳機,有線,藍牙,同藍牙音箱,電視喇叭.都好一般.
除左隻消音耳機係值買.
之前返大陸試過這隻

399人仔.無搖控,無hdmi.聲好一般.
不如係香港買799  JBL Bar Studio  好過