咁我都係咁啱裝修,順手搞埋 ja ...
現在入牆線,都會入左喉的

叫裝修佬留空位入線、人家專業會知點做

如果將 D 喇叭入埋牆,會唔會好煩?

入牆喇叭好唔好就見人見智

叫裝修佬留空位入線、人家專業會知點做

如果將 D 喇叭入埋牆,會唔會好煩?

入牆喇叭好唔好就見人見智 ...
codyhlau 發表於 2019-8-9 11:49 AM

Belden 8471 ?

https://detail.tmall.com/item.ht ... s=1&abbucket=11

淘宝果 D,得唔得架?

小弟有一set入門級onkyo AMP+5.1 speaker set已經用咗好幾年

用嚟接PC PS4 switch 之後出mon

但係其實都幾麻煩下,例如PC 間唔中有silent stream bug (nvidia 問題) ,要搵program做啲workaround

Belden 8471 ?
hkepcu1 發表於 2019-8-9 16:44

有好多方法、叫裝修佬指教
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

小弟有一set入門級onkyo AMP+5.1 speaker set已經用咗好幾年

用嚟接PC PS4 switch 之後出 ...
chunkymunkey 發表於 2019-8-9 23:03

用Marantz 無問題、接PC、PS4、Blu-ray

用Marantz 無問題、接PC、PS4、Blu-ray
codyhlau 發表於 2019-8-10 07:46

係PC+nvidia 問題特別多(仲有『真』gsync一定係displayport,唔係HDMI),console/BD機問題不大