[音箱] 淘寶買DALI Sensor 3

淘寶買DALI Zensor 3, 埋單約$2300, 因為有新型號取代因而大特價

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 1# xnson

呢個價抵過買2手,師兄聽感如何?滿唔滿意?

有哂証書又成 低買 不過我個人迷戀KEF的...........

請問包唔包運嚟香港?

via HKEPC Reader for Android

真係好平, 有冇 link?

等双11買可以再平多2舊

via HKEPC Reader for Android

回覆 2# 小邪ktm
別同KEF 比, 各有優劣, 我也聽過LS50和Q350, 但惑覺不比它們差, 低音更優勝.

回覆  小邪ktm
別同KEF 比, 各有優劣, 我也聽過LS50和Q350, 但惑覺不比它們差, 低音更優勝. ...
xnson 發表於 2019-11-5 09:34

當然
大口徑物理限制不可僭越

回覆  小邪ktm
別同KEF 比, 各有優劣, 我也聽過LS50和Q350, 但惑覺不比它們差, 低音更優勝. ...
xnson 發表於 2019-11-5 09:34

KEF 低音不怎麼樣 我用IQ 90 主要佢係聽歌正 定位準 用黎打PUBG有立體音 D子彈飛過黎哥時 出黎D聲真係感覺到好似哥個位飛埋黎咁 我講D聲效

姐係你對住個MON 比如遊戲中 粒子彈係9點鍾方向飛埋黎 D聲效真係會好似係哥個位出咁 哥個方向感好強

KEF 以前英國造時有過對(30年前), 宜家不了