[鍵盤] 白軸一問

家陣用緊Ducky 9087黑軸 紫光

咁又上淘寶買多隻有狗公格既

點知睇睇下有白軸

再Google 下白軸停左產

結論.家陣如果想用黑軸.係咪得自己改.

另想問埋總共有幾多隻軸

其本4隻唔洗講

又到我廢up, 而家係街有得賣既
brown, blue, black, red, clear, white, grey(linear), grey(tactile), green, lock.

好難買既,
Transparent black, super black, 變種青軸(藍軸,etc), 橙軸, etc.

回復 2# tinlong117

CHING你真係好熟架部~~BTW,個人黎講都係鐘意紅軸。其實白軸都好多粉絲,唔明點解停產呢?

回復  tinlong117

CHING你真係好熟架部~~BTW,個人黎講都係鐘意紅軸。其實白軸都好多粉絲,唔明點 ...
cnomis 發表於 2013-5-6 17:34

係停左產但係你到依加都係好容易買到白軸

tinlong117 發表於 2013-5-7 20:41

有無型號提供

tinlong117 發表於 7-5-2013 20:41

師兄你神通廣大, 當然容易...

師兄你神通廣大, 當然容易...
raisin 發表於 2013-5-7 22:23

唔係,白軸真係好容易買到..................(靜係DECK都成堆.....................白軸

唔係,白軸真係好容易買到..................(靜係DECK都成堆.....................白軸 ...
wonghoyat 發表於 7-5-2013 22:42

就Deck本身已經得來不易 (而且也不平) 吧
你問吓魔鬼SIR每個月番到幾多隻白軸, 幾多隻青軸?