[鍵盤] deck Hassium Pro已經有得買

http://www.amazon.com/gp/browse. ... mp;me=A8J9ZX6ET5137
大家點睇? 個人都係鍾意舊果隻個殼真係用得舒服D

睇佢個layout , 好大機會係ikbc 代廠

bbqaaq 發表於 2013-11-21 23:57

但價錢賣得仲貴過美國做既legned

但價錢賣得仲貴過美國做既legned
a8877465 發表於 2013-11-22 00:09

其實deck 本身唔係因為運費其實唔洗咁貴

bbqaaq 發表於 21-11-2013 23:57

之前都有人講過係KBC代工... 個人好希望唔係
如果係KBC造, 真係唔知點解要揀佢而唔揀Legend... 可編程大晒麼?

http://www.deckkeyboards.com/
哇, deck 個死人網本來仲用係web 1.0 時代d 遺物
宜家出左隻新keyboard, 即刻幾靚

之前都有人講過係KBC代工... 個人好希望唔係
如果係KBC造, 真係唔知點解要揀佢而唔揀Legend... 可編程大 ...
raisin 發表於 2013-11-22 02:17

有圖有真相.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

哇, deck 個死人網本來仲用係web 1.0 時代d 遺物
宜家出左隻新keyboard, 即刻幾靚 ...
bbqaaq 發表於 22-11-2013 02:26

真係靚晒喎 不過load得勁慢...

有圖有真相.
siufaiping 發表於 22-11-2013 03:39

變咗KBC二色 (背面D圓點...)
雖然係用返Deck既字形... 但感覺已經無咁好 (被傳統束縳著? )
十字位根部上, 左, 下方都有強化根, 點解右邊好似無咗咁既?

其實deck 本身唔係因為運費其實唔洗咁貴
bbqaaq 發表於 2013-11-22 00:53

我知但係淨係計美金既話美國做既legend 居然平過中國kbc做既hassium Pro

真係靚晒喎  不過load得勁慢...

變咗KBC二色  (背面D圓點...)
雖然係用返Deck既字形... 但 ...
raisin 發表於 2013-11-22 09:53

呢隻係pbt 2色黎?